Username:
Users
Password:

Home
New Page !
αφιερωμαΠως ένα ηλεκτρονικό περιοδικό σου φτιάχνει τη μέρα

 

Η ζωή των ανθρώπων είναι λίγο πολύ η ίδια. Θα μπορούσε κάλιστα όμως να γίνει διαφορετική αν οι άνθρωποι άλλαζαν κάποια πραγματα στη ζωή τους. Ας δούμε ένα παράδειγμα μίας ημέρας ενός κοινού ανθρώπου.

Ακόμα μια κοπιαστική ημέρα έφτασε στο τέλος της. Και ενώ πολλοί είναι στη φάση καλοκαίρι, θάλασσα, ξεφάντωμα, χαλάρωση, μπυρίτσα, υπάρχουν κι εκείνοι οι σπιτόγατοι που θέλουν να αράξουν στην οικία τους και να χαζέψουν στο διαδίκτυο σε κάποιο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Προφανώς και δεν είναι χειμώνας για να πάρεις την κουβέρτα σου αγκαλιά σε συνδυασμό με μια ζεστή κούπα καφέ αλλά είναι τέλεια περίοδος μιας και τελειώνει το καλοκαίρι να περάσεις λίγες ακόμα ξέγνοιαστές στιγμές μοναξιάς και ανεξαρτησίας. Εξαλλου δεν είναι και δύσκολο να βρεις ένα σάιτ που να περιέχει τα πάντα. Είσαι γενικά πολύπλευρος σαν τον Οδυσσέα και δεν θες θεματικά μέσα ενημέρωσης. Αναζητάς πάντα το κάτι διαφορετικό, το κάτι παραπάνω, το κάτι που θα ενισχύσει την καθημερινότητά σου. Είσαι φυσιολάτρης και αναζητάς να δεις πως ήταν η χώρα σου; Ψάχνεις να δεις για την ΆΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ; Ποιος θα έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι; Και θα έχει μεγάλη ποικιλία από τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ή μήπως να το ρίξεις στα ΒΙΒΛΙΑ; Εκεί κι αν θα βρεις τα πάντα! Σελίδες γεμάτες από τις σκέψεις του καθενός που αποτυπώνει στο χαρτί. Μπόλικες αράδες που τρέφουν το μυαλό σου με κάθε λογής πληροφορία για να ανακαλύψεις τον κόσμο γύρω σου. Και ευτυχώς δεν είσαι από εκείνους που λατρεύουν το Survivor. Γιατί αν ήσουν θα έπρεπε να αλλάξεις τηλεοπτικές συνήθειες καθώς πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που εκφυλίζει την καθημερινότητα όσων το βλέπουν. Και αντί να βγαίνεις έξω να διασκεδάζεις να ερωτεύεσαι με την ίδια τη ζωή, με εσένα, καθέσαι μέσα. Ξέρεις; Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω και εσύ κάθεσαι στο σπίτι και παρακολουθείς τη ζωή άλλων χωρίς να κάνεις κάτι στη δική σου. Υπάρχουν τόσες επιλογές, τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις που ούτε που φαντάζεσαι! Θες να βρεις ποιο από όλα τα ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ θα κάνεις; Ή μήπως τι είναι καλύτερο για το ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ σου; Ξέρεις πάντα πρέπει να θρέφεις τον οργανισμό με τα καλύτερα για την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ του. Και πώς θα το κάνεις αυτό; Μα φυσικά καλλιεργώντας την καλλιτεχνική πλευρά σου! Μπορείς να ξεκινήσεις με τη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ του δωματίου σου και στη συνέχεια να περάσεις στις ταινίες ίσως και οργανώνοντας θεματικές βραδιές με τίτλο ΤΙ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΔΩ. Αλλά το κυριότερο είναι να αφιερώσεις λίγο από τον χρόνο σου για να διαβάσεις κάποιο ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη.

Έτσι λοιπόν εύκολα κανείς καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζονται πολλά στη ζωή. Ένας καλός φίλος, λίγο περισσότερη καλή διάθεση, μια καινούργια εξερεύνηση και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Ο άνθρωπος απο τη φύση του δεν θέλει πολλά. Αν αρχίσει να εκτιμάει αυτά που έχει θα σταματήσει να θέλει περισσότερα.

Όλα αυτά μπορούν να ξεκινήσουν απο σήμερα, αρκεί να το πιστέψεις ότι μπορείς να είσαι χαρούμενος.

Αυτό ήταν κείμενο από κάποιους συντάκτες του διαδικτυακού περιοδικου που σίγουρα θα εξερευνήσεις για να σου κάνει τη καθημερινή ζωή ένα κλικ καλύτερη.1788
" width=195 height=157 style="border-radius: 3px;">
WAOL
19

eXTReMe Tracker
The site Maxmag Was built using MyFirstWorld - Free Website Builder !
All Rights Reserved - Maxmag. Illegal Content ? Report Us ! | Links: Stories City | io games list