Home
World Map
Videos
Links
Community
Username:
Users
Password:

Home
goSupermodel stopt
Regels
Het Forum
Focus
Game
Help
De oude goSupermodel
Decor
Winkel
goCode


Members (1888)Wij willen dat alle meiden het naar hun zin hebben op goSupermodel. Daarom hebben hanteren wij de volgende regels.


Deze regels gelden overal op goSupermodel, ook voor privéberichten!


Taalgebruik

Wees vriendelijk, respecteer elkaars mening en vermijd woorden die iemand zouden kunnen kwetsen. Schrijf vooral in het Nederlands, zodat anderen begrijpen wat je zegt.


Gedrag

Bedriegen, pesten, plagen, zwartmaken, spammen, reclame maken voor andere websites en je voordoen als iemand anders is NIET toegestaan. Respecteer elkaar, houd je aan afspraken en maak samen plezier.


Wees voorzichtig met persoonlijke informatie

Je weet nooit of de mensen die je online ontmoet zijn wie ze zeggen te zijn. Daarom moet je extra voorzichtig zijn wanneer je persoonlijke informatie geeft.

Je mag je naam, school, e-mail en je accountnaam op Skype, Facebook, Kik en andere diensten vermelden op goSupermodel. Je mag zelfs je telefoonnummer geven, maar alleen in goMails.

Je mag nooit je wachtwoord, adres, bankgegevens, of persoonlijke informatie van anderen delen.


Niet daten

goSupermodel is geen datingsite. Op zoek naar een vriendje of vriendinnetje, en daten zijn niet toegestaan. Je mag een speciaal iemand hebben in het echte leven en erover praten, maar een relatie op goSupermodel mag niet - ook niet in privé gesprekken.


Gevoelige onderwerpen

Sommige onderwerpen zijn gevoeliger dan andere. Je mag over gevoelige dingen praten als diëten en religie, maar onthoud je respectvol te gedragen en op een goede toon het gesprek aan te gaan. Het is niet de bedoeling dat je deze zaken aanmoedigt of adverteert.


Slechte content of gedrag melden

Als je iets ziet wat niet mag volgens de goSupermodel regels maak daar dan een melding van. Het goSupermodel team kan dan uitzoeken wat er aan de hand is en indien nodig maatregelen nemen.

Als je op de meldbutton klikt, dan kun je een melding maken. De button ziet er zo uit:


Straffen

Degenen die zich niet aan deze regels houden, worden gestraft. Er zijn vier soorten straffen: waarschuwing, time-out, verwijdering en een ban. De moderators en het goSupermodel team kijken afzonderlijk naar elk geval en zullen vervolgens de juiste straf bepalen.

21

eXTReMe Tracker
The site goSupermodel Was built using MyFirstWorld - Free Website Builder !
All Rights Reserved - goSupermodel. Illegal Content ? Report Us ! | Links: Stories City | io games list